WYSIWYG Web Builder
AEGEAN TOURS Beograd je Grčka agencija koja se bavi kompletnom uslugom turističkih aranžmana za leto i zimu, kao i prodajom avionskih karata i putnog osiguranja.
Sa željom da Vam obezbedimo nezaboravno letovanje, nudimo Vam sobe i apartmane na idealnom mestu za odmor, po vrlo pristupačnim cenama, jer se radi o direktnoj prodaji bez posrednika.
Jerisos
se nalazi na poluostvru Atos i pravi je turistički centar koji svake godine posećuje sve više turista. Najlepša atrakcija ovog letovališta, koje se nalazi 115km od Soluna, je duga čista plaža zlatnog peska sa Plavom zastavom, tirkizno plavo more, kao i veliki broj istorijskih i areholoških znamenitosti. Lokacija Jerisosa Vam omogućava da budete u samom srcu Pravoslavlja i da posetite Svetu goru, jer čamci iz luke Jerisos svakodnevno prave izlete do istočne obale ovog poluostrva.
Vila Paradiso je pravo mesto za nezaboravan odmor, jer je udaljen od plaže svega 70 metara i nudi 22 studija sa dva, tri i četiri kreveta kao i 5 apartmana sa 5 kreveta (1/2+1/3). Svi studiji i apartmani su kompletno opremljeni i poseduju kuhinju, kupatilo, televizor , ventilator, dok pojedini studiji poseduju klima uređaj koji se dodatno naplaćuje po danu korišćenja, besplatan bežični internet, kao i izlaz na terasu, od kojih većina ima pogled na more.
Zbog blizine plaže koja je zaklonjena redom mirisnih tamarisa i tirkizno čistog mora, Jerisos je idealno mesto za letovanje porodica sa decom. Na samoj plaži nalazi se nekoliko kafića i taverni u kojima možete da se potpuno opustite i uživate u Vašem odmoru. Tu je i veliki broj travnatih oblasti sa klupama i hladom, kao i veliki zabavni park u kome mogu da uživaju svi mališani.
Vila Paradiso poseduje veliku recepciju sa dnevnim boravkom opremljenom TV-om (sa srpskim i sportskim kanalima) i DVD-om, koja predstavlja idealan prostor za decu, druženja i proslave. U prostranom dvorištu hotela nalazi se roštilj koji mogu da koriste svi gosti, a svima koji dolaze automobilom obezbeđen je privatan parking prostor. Takođe, gosti hotela Paradise mogu besplatno da koriste kajake na plaži.
Pored idealnog mesta za Vaše letovanje, turistička agencija AEGEAN TOURS od skora u svojoj ponudi ima i aranžmane za sve ljubitelje zimskih sportova. Nudimo Vam mogućnost da u skijanju i drugim snažnim čarolijama uživate na najlepšim planinama u Srbiji: Kopaonik, Zlatibor, Stara planina. Takođe, u našoj agenciji možete rezervisati avio karte za sve pravce.
Agencija Aegean tours - Kneza Mihaila 21a lokal 66

O nama

Aegean tours Beograd
Knez Mihailova 21A TC Milenijum Prizemlje, lokal 66
+381 11 26-25-663
+381 64 81-66-697
Najbolja ponuda po ovim cenama